Diensten

De RIB’s van Ribhuren.nl worden wereldwijd voor diverse doeleinden ingezet. Onze RIB’s worden onder andere voor de volgende diensten worden gebruikt.

RIB verhuur

RIBhuren.nl heeft verschillende RIB’s in haar vloot welke ook zonder schipper per uur, per dag of voor meerdere dagen gehuurd kunnen worden. Kijk bij onze RIB’s om te zien welke RIB’s wij te huur hebben. De RIB ligt voor u klaar in het water of op de trailer, uiteraard kunnen wij de RIB ook op de gewenste locatie afleveren.

Coach & wedstrijdbegeleiding

Als Coachboot en voor zeilwedstrijden op locatie in Nederland, België of Duitsland kunnen wij u diverse Joker en/of Tornado RIB’s leveren. Deze zijn zeer geschikt voor het begeleiden van zeilers. De RIB’s zijn voorzien van een 2-persoons jockey-console en zijn makkelijk trailerbaar. We kunnen deze begeleidings-RIB’s op locatie afleveren.

RIB tocht & experience

Een RIB is ook uitermate geschikt om een groep mensen een spectaculaire RIB-experience vaartocht aan te bieden op bijvoorbeeld het IJsselmeer, de Noordzee, Ketelmeer of Friese binnenwateren. Wij hebben diverse RIB’s beschikbaar voorzien van comfortabele zitplaatsen voor spectaculaire tochten!

In- & offshore | assistence & supply RIB

Als assistence & supply RIB bij in- & offshore projecten in het binnen en buitenland kunnen wij verschillende professionele Tornado RIBS leveren. Wij kunnen ze desgewenst vaarklaar met de gewenste uitrusting op locatie leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Video & camera RIB

Een RIB is de ideale boot voor het maken van spectaculaire videobeelden & foto’s. Doordat een RIB uitermate stabiel en snel is kan een cameraman of fotograaf uitstekend zijn werk doen. Wij verhuren onze RIB’s ook met een ervaren schipper die u snel naar de juiste posities en hoeken voor het ultieme plaatje kan varen!

Taxi RIB

Met uw gezelschap op spectaculaire wijze van A naar B? RIBhuren.nl biedt een watertaxi! Even vanaf Friesland het IJsselmeer over en een visje halen in Enkhuizen? Of even over het Wad en lekker lunchen op Vlieland? Vraag naar de mogelijkheden.

EHBO boot / RIB

De Tornado 850 RIB uit onze vloot wordt vaak ingezet als EHBO-boot (o.a. bij de IFKS). De boot is zeer ruim opgezet waardoor er ruimte is om materieel en patiënt te vervoeren. Mede door de breedte van deze RIB is deze ontzettend stabiel op onstuimig water, ideaal om de patiënt zo veilig mogelijk aan wal te brengen.

Start typing and press Enter to search